Nemzet- és vallásgyalázó termékek a PlayersRoom polcain

PlayersRoom áruházlánc polcain megjelentek a vallás- és nemzetgyalázó termékek, amelyeket a "Dorko" ruhamárka készít. A felháborító minták többek között Szűz Máriát és a Szent Koronát is gyalázzák. Csak néhány termék a teljesség igénye nélkül:
Szűz Máriát gyalázó minta


A Szent Koronát gyalázó minta

A HVIM az üggyel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

"HVIM: Útját álljuk a magyarságot ért gyalázatnak


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) őszinte felháborodásának ad hangot, annak a gyalázatos támadásnak a kapcsán, melyet a "Dorko" ruházati termékeket forgalmazó cég, illetve a "PlayersRoom" sport kiegészítőket árusító bolthálózat intézett a keresztény kultúrkör és a magyar nemzet ellen.
A "Dorko" tervezői Istent és hagyományokat nem tisztelve olyan mintákkal árasztották el a fiatalok körében népszerűségnek örvendő"PlayersRoom" bolthálózatot, mely egyértelműen sértő mind a keresztény egyházak tagjaira, mind a történelmük iránt elkötelezett magyar hazafiakra nézve.
A liberális métely nem kíméli sem a kereszténység legalapvetőbb szimbólumát, a keresztet és Szűz Máriát sem, illetve a magyar államiságot jelképező Szent Korona meggyalázása is szerepel a "Dorko" palettáján.
A HVIM követeli, hogy a "PlayersRoom" azonnali hatállyal távolítsa el az általuk forgalmazott nemzet- és vallásgyalázó termékeket a polcairól, és a "Dorko"-val egyetemben kérjenek elnézést azoktól a jóérzésű keresztény magyaroktól, akiket megsértettek az ízléstelen ruházati cikkekkel.
Ameddig ez nem valósul meg, addig bojkottra szólítunk fel minden olyan személyt, aki gyalázatosnak és sértőnek tartja az ilyen jellegű mocsok terjesztését.


HVIM vezetőség - 2014.01.29."


Reméljük, hogy ezek a felháborító termékek minél előbb lekerülnek a boltok polcairól!

Frissítés:

Alább a gyenge törvényi szabályozás:

334. § Aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.


(Honszerelem nemzeti blog)